Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical characterization of protein fraction from stabilized wheat germ
 
 
Titel: Physico-chemical characterization of protein fraction from stabilized wheat germ
Auteur: Meriles, Silvina Patricia
Steffolani, Maria Eugenia
León, Alberto Edel
Penci, Maria Cecilia
Ribotta, Pablo Daniel
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. 5 pagina's 1327-1335
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland