Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Physical properties of surimi sausages subjected to high hydrostatic pressure treatment
 
 
Titel: Physical properties of surimi sausages subjected to high hydrostatic pressure treatment
Auteur: Oh, Nam Seok
Kim, Min Young
Jang, Gwi Yeong
Lee, Yoon Jeong
Baek, So Yune
Lee, Jounsoo
Jeong, Heon Sang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. 5 pagina's 1447-1453
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland