Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation effect of UV-C and mild heat treatment against Salmonella Typhimurium and Escherichia coli O157:H7 on black pepper powder
 
 
Titel: Inactivation effect of UV-C and mild heat treatment against Salmonella Typhimurium and Escherichia coli O157:H7 on black pepper powder
Auteur: Park, Mi-Jung
Kim, Jin-Hee
Oh, Se-Wook
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 2 pagina's 599-607
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland