Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of jupcheong (soaking in syrup) with ginger powder on the lipid oxidation and antioxidant stability of yakgwa (Korean deep-fried confection)
 
 
Titel: Effects of jupcheong (soaking in syrup) with ginger powder on the lipid oxidation and antioxidant stability of yakgwa (Korean deep-fried confection)
Auteur: Oh, Boyoung
Lee, Kyung-Ae
Choe, Eunok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 2 pagina's 329-335
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland