Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effects of green tea contents on the quality and antioxidant properties of textured vegetable protein by extrusion-cooking
 
 
Titel: Effects of green tea contents on the quality and antioxidant properties of textured vegetable protein by extrusion-cooking
Auteur: Ma, Xuelian
Ryu, Gihyung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 () nr. 1 pagina's 67-74
Jaar: 2018-08-09
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland