Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the pH on the lipid oxidation and polyphenols of soybean oil-in-water emulsion with added peppermint (Mentha piperita) extract in the presence and absence of iron
 
 
Titel: Effect of the pH on the lipid oxidation and polyphenols of soybean oil-in-water emulsion with added peppermint (Mentha piperita) extract in the presence and absence of iron
Auteur: Kim, Jihee
Choe, Eunok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 5 pagina's 1285-1292
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland