Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Determination of compositional quality and volatile flavor characteristics of radish-based Kimchi suitable for Chinese consumers and its correlation to consumer acceptability
 
 
Titel: Determination of compositional quality and volatile flavor characteristics of radish-based Kimchi suitable for Chinese consumers and its correlation to consumer acceptability
Auteur: Kim, Mina K.
Lee, Mi-Ai
Lee, Kwang-Geun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 5 pagina's 1265-1273
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland