Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effects of chitosan and collagen containing α-tocopherol on the oxidative stability in bulk oil and oil-in-water emulsion
 
 
Titel: Effects of chitosan and collagen containing α-tocopherol on the oxidative stability in bulk oil and oil-in-water emulsion
Auteur: Gim, Seo Yeong
Jung, Jinyeong
Kwon, YongJun
Kim, Mi-Ja
Kim, GeunHyung
Lee, JaeHwan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 4 pagina's 947-956
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland