Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effect of seedling grade standard on improving the quality of licorice (Glycyrrhiza uralensis F.): changes in the seven bioactive components and root biomass during two-year growth
 
 
Titel: Effect of seedling grade standard on improving the quality of licorice (Glycyrrhiza uralensis F.): changes in the seven bioactive components and root biomass during two-year growth
Auteur: Hou, Jia
Guo, Hongru
Du, Tao
Shao, Shijun
Zhang, Yanhong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 4 pagina's 939-945
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland