Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of a GC–MS analytical method for the simultaneous detection of 3-MCPD and 1,3-DCP in food
 
 
Titel: Improvement of a GC–MS analytical method for the simultaneous detection of 3-MCPD and 1,3-DCP in food
Auteur: Yang, Sehee
Kwon, Kisung
Choi, Jangduck
Jo, Cheon-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 3 pagina's 859-866
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland