Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Application of stabilizer improves stability of nanosuspended branched-chain amino acids and anti-inflammatory effect in LPS-induced RAW 264.7 cells
 
 
Titel: Application of stabilizer improves stability of nanosuspended branched-chain amino acids and anti-inflammatory effect in LPS-induced RAW 264.7 cells
Auteur: Kim, Hyun Suk
Yu, Hyung-Seok
Lee, Jae Hoon
Lee, Gyu Whan
Choi, Seung Jun
Chang, Pahn-Shick
Paik, Hyun-Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 2 pagina's 451-459
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland