Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of brewing microorganisms isolated from Korean traditional nuruk for Cheongju production
 
 
Titel: Characterization of brewing microorganisms isolated from Korean traditional nuruk for Cheongju production
Auteur: Kim, Si-Hyup
Lee, Se-Hee
Yeo, Soo-Hwan
Lee, Sang-Hyeon
Cheong, Chul
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 4 pagina's 959-967
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland