Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Change in profiles of volatile compounds from two types of Fagopyrum esculentum (buckwheat) soksungjang during fermentation
 
 
Titel: Change in profiles of volatile compounds from two types of Fagopyrum esculentum (buckwheat) soksungjang during fermentation
Auteur: Park, Min-Kyung
Choi, Hye-Sun
Kim, Young-Suk
Cho, In Hee
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 4 pagina's 871-882
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland