Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Kluyveromyces marxianus on proteins, peptides, and amino acids in Lactobacillus-fermented milk
 
 
Titel: Influence of Kluyveromyces marxianus on proteins, peptides, and amino acids in Lactobacillus-fermented milk
Auteur: Zhang, Dong-Dong
Liu, Jing-Lan
Jiang, Tie-Min
Li, Lu
Fang, Guo-Zhen
Liu, Yan-Pin
Chen, Li-Jun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 3 pagina's 739-748
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland