Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Influence of commercial culture composition and cow milk to soy milk ratio on the biochemical, microbiological, and sensory characteristics of a probiotic fermented composite drink
 
 
Titel: Influence of commercial culture composition and cow milk to soy milk ratio on the biochemical, microbiological, and sensory characteristics of a probiotic fermented composite drink
Auteur: Mohammadi, Reza
Yousefi, Mojtaba
Sarlak, Zahra
Shah, Nagendra Prasad
Mortazavian, Amir Mohammad
Sadeghi, Ehsan
Khajavi, Maryam Zabihzadeh
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 3 pagina's 749-757
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland