Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the differences in the aroma of cherry wines from different price segments using gas chromatography–mass spectrometry, odor activity values, sensory analysis, and aroma reconstitution
 
 
Titel: Characterization of the differences in the aroma of cherry wines from different price segments using gas chromatography–mass spectrometry, odor activity values, sensory analysis, and aroma reconstitution
Auteur: Xiao, Qing
Zhou, Xuan
Xiao, Zuobing
Niu, Yunwei
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 331-338
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland