Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Changes in antioxidant activities and volatile compounds of mixed berry juice through fermentation by lactic acid bacteria
 
 
Titel: Changes in antioxidant activities and volatile compounds of mixed berry juice through fermentation by lactic acid bacteria
Auteur: Park, Jae-Bum
Lim, Seung-Hee
Sim, Hyun-Su
Park, Joong-Hee
Kwon, Hun-Joo
Nam, Hee Sop
Kim, Myoung-Dong
Baek, Hyung-Hee
Ha, Suk-Jin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 441-446
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland