Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ripening conditions on the physicochemical and antioxidant properties of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
 
 
Titel: Effect of ripening conditions on the physicochemical and antioxidant properties of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
Auteur: Tilahun, Shimeles
Park, Do Su
Taye, Adanech Melaku
Jeong, Cheon Soon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 473-479
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland