Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of plant polyphenols on the formation of advanced glycation end products from β-lactoglobulin
 
 
Titel: Effect of plant polyphenols on the formation of advanced glycation end products from β-lactoglobulin
Auteur: Liu, Ling
Hedegaard, Rikke V.
Skibsted, Leif H.
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 389-391
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland