Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Changes in major polyphenolic compounds of tea (Camellia sinensis) leaves during the production of black tea
 
 
Titel: Changes in major polyphenolic compounds of tea (Camellia sinensis) leaves during the production of black tea
Auteur: Lee, Lan-Sook
Kim, Young-Chan
Park, Jong-Dae
Kim, Young-Boong
Kim, Sang-Hee
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 6 pagina's 1523-1527
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland