Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Physical properties of muffins sweetened with steviol glycosides as the sucrose replacement
 
 
Titel: Physical properties of muffins sweetened with steviol glycosides as the sucrose replacement
Auteur: Karp, Sabina
Wyrwisz, Jarosław
Kurek, Marcin
Wierzbicka, Agnieszka
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 6 pagina's 1591-1596
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland