Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of roasting conditions through antioxidant and anti-inflammatory activities of Yak-kong (Rhynchosia nulubilis)
 
 
Titel: Optimization of roasting conditions through antioxidant and anti-inflammatory activities of Yak-kong (Rhynchosia nulubilis)
Auteur: Kim, Ae-Jung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 4 pagina's 1175-1182
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland