Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Occurrence of ethyl carbamate in three types of Chinese wines and its possible reasons
 
 
Titel: Occurrence of ethyl carbamate in three types of Chinese wines and its possible reasons
Auteur: Fu, Zheng
Yang, Lili
Ma, Liyan
Liu, Xingzhi
Li, Jingming
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 4 pagina's 949-953
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland