Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of steaming, freezing, and re-steaming on the texture properties of non-glutinous rice cakes
 
 
Titel: Effect of steaming, freezing, and re-steaming on the texture properties of non-glutinous rice cakes
Auteur: Choi, Eunhye
Jo, Hye-Eun
Sohn, Kee Hyuk
Kang, Tae-Young
Kim, Bumsik
Lee, Kang Pyo
Han, Jung Sook
Lee, Suyong
Ko, Sanghoon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 4 pagina's 1053-1058
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland