Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition, antioxidant, and enzyme inhibitory activities of the essential oils of three Phlomis species as well as their fatty acid compositions
 
 
Titel: Chemical composition, antioxidant, and enzyme inhibitory activities of the essential oils of three Phlomis species as well as their fatty acid compositions
Auteur: Sarikurkcu, Cengiz
Uren, Mehmet Cemil
Kocak, Mehmet Sefa
Cengiz, Mustafa
Tepe, Bektas
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 3 pagina's 687-693
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland