Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Stress tolerance and physicochemical properties of encapsulation processes for Lactobacillus rhamnosus in pomegranate (Punica granatum L.) fruit juice
 
 
Titel: Stress tolerance and physicochemical properties of encapsulation processes for Lactobacillus rhamnosus in pomegranate (Punica granatum L.) fruit juice
Auteur: Mishra, Ambuj
Athmaselvi, K. A.
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 1 pagina's 125-129
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland