Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Soy products fermented with sprouted garlic have increased neuroprotective activities and restore cognitive functions
 
 
Titel: Soy products fermented with sprouted garlic have increased neuroprotective activities and restore cognitive functions
Auteur: Woo, Ji Eun
Seo, Ji Yeon
Kim, Jeong Hwan
Shin, Jung-Hye
Cho, Kye Man
Kim, Jong-Sang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 1 pagina's 301-309
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland