Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Changes in volatile compounds of waxy rice and gangjeong (a traditional Korean oil-puffed snack) under different steeping conditions
 
 
Titel: Changes in volatile compounds of waxy rice and gangjeong (a traditional Korean oil-puffed snack) under different steeping conditions
Auteur: Kim, Haeng-Ran
Kim, Kyung Mi
Woo, KoanSik
Jeong, Heon Sang
Kim, Kwang Ok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1565-1572
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland