Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymolysis on the functional ingredient contents and antioxidant activities of aqueous enzymatic extracts from Rice Bran and correlation analysis
 
 
Titel: Effects of enzymolysis on the functional ingredient contents and antioxidant activities of aqueous enzymatic extracts from Rice Bran and correlation analysis
Auteur: Wang, Yuxin
Yu, Guoping
Sun, Anmin
Cai, Xinghang
Yue, Chonghui
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1609-1616
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland