Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different cooking methods on phytochemical content and antioxidant capacity of Platycodon grandiflorum root
 
 
Titel: Effect of different cooking methods on phytochemical content and antioxidant capacity of Platycodon grandiflorum root
Auteur: Yuk, Taewon
Sung, Jeehye
Han, Hye Min
Kim, Younghwa
Jeong, Heon Sang
Lee, Junsoo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1597-1602
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland