Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of freeze-dried Tibetan kefir co-culture as a starter for production of Bod ljong cheese
 
 
Titel: Evaluation of freeze-dried Tibetan kefir co-culture as a starter for production of Bod ljong cheese
Auteur: Mei, Jun
Feng, Fei
Guo, Qizhen
Li, Yunfei
Wu, Yan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 3 pagina's 1017-1027
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland