Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different cooking methods on bioactive compound content and antioxidant activity of water spinach (Ipomoea aquatica)
 
 
Titel: Effects of different cooking methods on bioactive compound content and antioxidant activity of water spinach (Ipomoea aquatica)
Auteur: Thi, Nhuan Do
Hwang, Eun-Sun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 3 pagina's 799-806
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland