Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effects of corn, potato, and tapioca starches on the quality of gluten-free rice bread
 
 
Titel: Effects of corn, potato, and tapioca starches on the quality of gluten-free rice bread
Auteur: Kim, Misook
Yun, Yeonkyung
Jeong, Yoonhwa
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 3 pagina's 913-919
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland