Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Predominant lactic acid bacteria in mukeunji, a long-term-aged kimchi, for different aging periods
 
 
Titel: Predominant lactic acid bacteria in mukeunji, a long-term-aged kimchi, for different aging periods
Auteur: Hong, Yeun
Li, Jingmei
Qin, Pei
Lee, Shin-Young
Kim, Hae-Yeong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 545-550
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland