Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and volatile components of wine vinegars with high acidity based on fermentation stage and initial alcohol concentration
 
 
Titel: Physicochemical properties and volatile components of wine vinegars with high acidity based on fermentation stage and initial alcohol concentration
Auteur: Jo, Yunhee
Baek, Ji-Yeong
Jeong, Il-Yun
Jeong, Yong-Jin
Yeo, Soo-Hwan
Noh, Bong Soo
Kwon, Joong-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 445-452
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland