Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Monascus as a nitrite substitute on color, lipid oxidation, and proteolysis of fermented meat mince
 
 
Titel: Effect of Monascus as a nitrite substitute on color, lipid oxidation, and proteolysis of fermented meat mince
Auteur: Yu, Xiang
Wu, Haizhou
Zhang, Jianhao
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 575-581
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland