Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effect of an antioxidant from bamboo leaves combined with tea polyphenol on biogenic amine accumulation and lipid oxidation in pork sausages
 
 
Titel: Effect of an antioxidant from bamboo leaves combined with tea polyphenol on biogenic amine accumulation and lipid oxidation in pork sausages
Auteur: Fan, Wenjiao
Yi, Yuwen
Zhang, Yongkui
Diao, Pan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 421-426
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland