Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effects of catechin and α-tocopherol addition on the autoxidative stability of diacylglycerol oil derived from an olive oil and perilla oil mixture
 
 
Titel: Effects of catechin and α-tocopherol addition on the autoxidative stability of diacylglycerol oil derived from an olive oil and perilla oil mixture
Auteur: Jung, Leejin
Lee, Edwald
Choe, Eunok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 6 pagina's 1793-1798
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland