Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical properties of fish sauce prepared using low salt, solid state fermentation with anchovy by-products
 
 
Titel: Biochemical properties of fish sauce prepared using low salt, solid state fermentation with anchovy by-products
Auteur: Yu, Xiaohang
Mao, Xiangzhao
He, Shuai
Liu, Pei
Wang, Yanchao
Xue, Changhu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 5 pagina's 1497-1506
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland