Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative and anti-inflammatory activities of Citrus unshiu peel extracts using a combined process of subcritical water extraction and acid hydrolysis
 
 
Titel: Antioxidative and anti-inflammatory activities of Citrus unshiu peel extracts using a combined process of subcritical water extraction and acid hydrolysis
Auteur: Min, Keun Young
Lee, Kyoung Ah
Kim, Hyun Jung
Kim, Kee-Tae
Chung, Myong-Soo
Chang, Pahn-Shik
Park, Hoon
Paik, Hyun-Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 5 pagina's 1441-1446
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland