Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the antimicrobial and antioxidant activities of selected wheat varieties
 
 
Titel: Comparison of the antimicrobial and antioxidant activities of selected wheat varieties
Auteur: Choi, Eun-Ji
Ka, Eun-Hye
Jo, Cha-Young
Jo, Sung-Hoon
Apostolidis, Emmanouil
Lee, Mee-Sook
Jang, Hae-Dong
Kwon, Young-In
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 3 pagina's 791-797
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland