Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activities and physicochemical properties of tteokbokki rice cakes containing cinnamon powder
 
 
Titel: Antioxidant activities and physicochemical properties of tteokbokki rice cakes containing cinnamon powder
Auteur: Kim, Dong-Ho
Lim, Yun-Teag
Park, Yeo-Jin
Yeon, Soo-Ji
Jang, Keum-Il
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 2 pagina's 425-430
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland