Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Proof-of-concept study of a whey protein isolate based carbon dioxide indicator to measure the shelf-life of packaged foods
 
 
Titel: Proof-of-concept study of a whey protein isolate based carbon dioxide indicator to measure the shelf-life of packaged foods
Auteur: Lee, Kyuho
Ko, Sanghoon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 1 pagina's 115-120
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland