Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and aroma analysis of Chinese traditional fermented flour paste
 
 
Titel: Preparation and aroma analysis of Chinese traditional fermented flour paste
Auteur: Zhang, Yuyu
Huang, Mingquan
Tian, Hongyu
Sun, Baoguo
Wang, Jing
Li, Quanhong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 1 pagina's 49-58
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland