Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 45 gevonden artikelen
 
 
  In situ gelatinization of starch using hot stage microscopy
 
 
Titel: In situ gelatinization of starch using hot stage microscopy
Auteur: Cai, Canhui
Cai, Jinwen
Zhao, Lingxiao
Wei, Cunxu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 1 pagina's 15-22
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland