Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Influence of alkalization treatment on the color quality and the total phenolic and anthocyanin contents in cocoa powder
 
 
Titel: Influence of alkalization treatment on the color quality and the total phenolic and anthocyanin contents in cocoa powder
Auteur: Li, Yue
Zhu, Song
Feng, Yun
Xu, Feifei
Ma, Jianguo
Zhong, Fang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 1 pagina's 59-63
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland