Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of edible surface coatings followed by dehydration on some quality attributes and antioxidants content of raw and blanched tomato slices
 
 
Titel: Effect of edible surface coatings followed by dehydration on some quality attributes and antioxidants content of raw and blanched tomato slices
Auteur: Babiker, Elfadil ELfadl
Eltoum, Yousif Ahmed Ibrahim
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 1 pagina's 231-238
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland