Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Controlled release of allyl isothiocyanate from brown algae Laminaria japonica and mesoporous silica MCM-41 for inhibiting food-borne bacteria
 
 
Titel: Controlled release of allyl isothiocyanate from brown algae Laminaria japonica and mesoporous silica MCM-41 for inhibiting food-borne bacteria
Auteur: Siahaan, Evi Amelia
Meillisa, Aviannie
Woo, Hee-Chul
Lee, Chul-Woo
Han, Jung-Ho
Chun, Byung-Soo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. supplement-1 pagina's 19-24
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland