Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of vacuum and atmospheric deep-fat frying of wheat starch and gluten based snacks
 
 
Titel: Comparison of vacuum and atmospheric deep-fat frying of wheat starch and gluten based snacks
Auteur: Sobukola, Olajide Philip
Dueik, Veronica
Munoz, Loreto
Bouchon, Pedro
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. supplement-1 pagina's 177-182
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland