Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Flavor characteristics of rice-grape wine with starch-hydrolyzing enzymes
 
 
Titel: Flavor characteristics of rice-grape wine with starch-hydrolyzing enzymes
Auteur: Yong, Hwan-Ung
Lee, Tae-Soo
Kim, Jae-Sik
Baek, Hyung-Hee
Noh, Bong-Soo
Lee, Sung-Jun
Park, Jong-Tae
Shim, Jae-Hoon
Li, Dan
Hong, In-Hee
Nguyen, Dang Hai Dang
Tran, Phuong Lan
Nguyen, Thi Lan Huong
Oktavina, Ershita Fitria
Kim, Jung-Wan
Kang, Hee-Kwon
Park, Kwan-Hwa
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 4 pagina's 937-943
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland